POR CUATRO ESQUINITAS DE NADA

És un conte de Jêrome Ruillier i publicat per editorial Juventud.

El primer que podeu fer és llegir aquesta història que ens recorda que existeix la diferència i que no cal que tots fem el mateix, ni siguem iguals. Ja sabeu que la nostra escola té el privilegi de gaudir d’aquestes diferències entre les persones, malgrat a vegades s’ens oblida respectar-les.

I ara pels que a més a més de llegir us agrada el ball i la música podeu gaudir d’aquesta adaptació Por unos pasitos de ná al teatre feta per Elena Santonja, Florencio Campo, Patricia Torrero y Juan Cifuentes són els autors d’aquesta adaptació.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>