LAS AVENTURAS DE TINTÍN Y EL SECRETO DEL UNICORNIO

El passat 28 d’octubre es va estrenar al cinema la pel·lícula de Steven Spielberg “Las aventuras de Tintín y el secreto del Unicornio”

Sinopsi:

El curiós i insaciable jove periodista Tintín i el seu lleial gos Milú descobreixen que la maqueta d’un vaixell conté un gran secret.

Arrossegat per un misteri centenari, Tintín es troba en el punt de mira d’Ivan Ivanovitch Sakharine, un diabòlic dolent que creu que Tintín ha robat un valuós tresor vinculat a un cruel pirata anomenat Rackham el Roig. Però amb l’ajuda del seu gos Milú, el mordaç i rondinaire capità Haddock i els maldestres detectius Hernández i Fernández, Tintín viatjarà per mig món, sempre anant un pas per davant i sent més astut que els seus enemics en una persecució per trobar el lloc on finalment descansa “l’Unicorn”, un navili enfonsat que pot contenir la clau d’una quantiosa fortuna… i d’una antiga maledicció.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>