EL CASSÓ DEL GERARD

4092

L’Editorial Joventut ha publicat el llibre d’Isabelle Carrier. En aquest llibre, mitjançant una metàfora, es posen de manifest alguns aspectes importants de la vida de les persones: el valor de totes elles per damunt de les condicions i capacitats, que totes tenen els seus punts forts, i que amb els suports adequats tots podem millorar la nostra vida. Per això us convido a llegir-lo!

Isabelle Carrier, amb paraules senzilles i unes il·lustracions tendres i divertides, recrea el dia a dia d’un nen diferent: les seves dificultats, les seves qualitats, els obstacles que ha d’afrontar. El cassó del Gerard omple un buit, commou el lector, sigui de l’edat que sigui. Però el que més crida l’atenció és la senzillesa del dibuix i del concepte.

És aquesta una gran recomanació d’un conte metafòric per a parlar de les diferències als més petits.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>