celebració del dia de la Pau i la No Violència

A l’escola hem fet la lectura de dos llibres i us els volem recomanar per a aquestes dates:
1. El petit soldat. De Paul Verrept. Publicat per l’editorial Joventut.
el-petit-soldat
Aquest és un llibre sobre la guerra, i les seves conseqüències. Un llibre amb unes il.lustracions que ens exemplifiquen (amb dibuixos senzills i de colors predominantment freds), que sembla només per als més petits, però que els més grans en podran treure unes quantes conclusions.

2. L’escola secreta de la Nasrin. De Janette Winter, també publicat per l’editorial Joventut.
portada-escola-secreta-nasrin

Una història real, que te com a escenari l’Afganistan, i on les nenes no poden anar a l’escola, i on se les han d’empescar totes per tal de obrir els seus horitzons. Una història que ens ha obert els ulls a una altra realitat, que no veiem però que existeix, i que ens ha permés (encara que sigui durant un moment) valorar algunes de les coses que tenim.

Entre tots hem fet el nostre petit mur on hem deixat els nostres desitjos i pensamnets de PAU. Hi ha hagut desitjos per a nosaltres mateixos, l’escola i el nostre barri, i també per als qui viuen en països que no han tingut la nostra sort, o que passen per moments difícils: Haití, Egipte…

dia-de-la-pau-i-la-no-violancia


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>