El nombre de la ballena

el_nombre_de_la_ballena

El proper 30 de gener es celebra la diada de la Pau. Vull recomanar aquest llibre perquè el tema està molt relacionat amb aquesta diada. És una història molt curta que ens explica que un mag molt poderòs va decidir esborrar tots els idiomes del món, ja que pensava que si tothom parlava la mateixa llengua no hauria guerres ni mals entesos. Els va amagar a l’interior d’una balena perquè ningú els pogués trobar. Després va inventar un idioma per tothom. Però no va aconseguir que la gent visqués en pau, ja que s’avorrien molt. I ara si voleu saber com acaba, només ho podreu fer si llegiu aquest llibre.
El nombre de la ballena és una crida la diversitat lingüística i a l’entreteniment lúdic amb les lletres.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>