UN LLIBRE

un_llibre

Recomanem aquest llibre d’Hervé Tullet per a totes les edats.
Aquest autor és un il•lustrador molt original, amb molts títols publicats, sobre tot tipus de jocs.
El llibre consisteix en seguir una sèrie d’ordres com: pitja els punts, inclina el llibre, pica de mans… i girant la pàgina veus el resultat de l’acció, no té més secret. Són dibuixos fets damunt un full blanc.
El més destacable és la seva originalitat, que acompanya aquest autor en totes les seves obres. Si voleu saber més coses, té una pàgina web on es pot jugar amb les seves il•lustracions (està en francès o anglès, però és fàcil d’entendre). http://tullet.free.fr/
El text és breu i està escrit en majúscules.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>