Recomanacions per mestres

Educación Interactiva

Silva, Marco

Gedisa editorial, 2005. –  284 p – ISBN 84-9784-082-8

En aquesta obra es construeix un pont entre la pedagogia i l’era digital. L’objectiu central d’aquest llibre és: per un costat, descriure el nou ambient comunicatiu i cultural, un context que requereix tecnologies digitals i noves tecnologies, estrategies d’organització i funcionament en el camp de l’educació i, per l’altre costat, redefinir el paper dels mestres i els alumnes com agents de comunicació i aprenentatge.

http://www.gedisa.com/libroimpres2.asp?codigolibro=510005


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>