L’insectari, d’Eduard Vives

 

L’entomòleg i poeta Eduard Vives (Terrassa, 1949), que ha publicat més d’un centenar i mig d’articles científics, és autor també d’aquest llibre amb il·lustracions d’Alexandre Segrove que conté vint-i-dos poemes dedicats a insectes: la marieta, el borinot, l’escanyapolls, l’abella, etc.

 

Eduard Vives
L’insectari.
Il·lustracions de Alexandre Segrove.
Terrassa: Imp. Minerva, 2011.
155 pp.

 

RESSENYA
José Ignacio López-Colón. “Los ciudadanos con la naturaleza (CLIX). L’insectari, libro de poemas entomológicos”, Este de Madrid, 229 (marzo 2012), p. 151. [En línia:] <http://archivo.ayto-arganda.es/archivo/hemeroteca/estedemadrid/229%20ESTE%20DE%20MADRID%20Marzo%202012.pdf>.

 

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.