El nou auditori Miquel Martí i Pol

Recordem el poeta Miquel Martí i Pol
El passat onze de novembre va fer dotze anys que el poeta de l’Escola, Miquel Martí i Pol va morir, per això hem fet una sèrie d’actes durant el dia a més a més donant nom al nostre auditori.
Va venir en Ramón Besora, que havia sigut director de l’Escola, i amic íntim d’en Miquel. Llavors els de Primària, cada classe, va recitar un poema. Més tard van ser els d’Infantil aquest cop els que van recitar uns poemes.
A la tarda els de cinquè i sisè vam anar amb el de secundària a l’auditori, on uns nois unes noies de secundària van llegir unes cartes entre en Miquel i el Joan Vinyoli, i també van recitar uns poemes acompanyats d’alguns músics.
Va quedar molt bé!!!

Gerard Franch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *