Dimarts

Avui dimarts després d’haver-nos llevat i esmorzat un autocar ens ha portat fins al Bosc d’avets del Gerdar de Sorpe ben bé a 1300m. d’altitud. Hem iniciat el recorregut des del refugi del bosc del Gerdar. Caminant, caminant una suau pluja convertida en neu ens ha fet companyia. Tot i així hem pogut observar les meravelles d’aquest bosc d’avets: Els colors, les formes, les mesures, les interrelacions dins de l’ecosistema, l’aprofitament forestal del bosc. Hem fet esment als paranys de seguiment de l’os que diverses entitats tenen col·locats en llocs estratègics del bosc. Hem intentat interactuar amb les mallerengues emetent el seu cant des d’una tauleta. Hem conegut la feina del picot negre i del mussol pirinenc…un munt d’informació enmig d’un entorn i una climatologia ben característica.

A la tarda havent dinat hem fet un taller de petjades i rastres d’animals que provablement podrem intentar descobrir a la sortida de demà al matí. A la tarda el temps ha millorat i hem pogut gaudir, ben abrigats, del pati de la casa de colònies.

Abans de sopar una bona dutxa ens ha confortat després d’un dia intens de treball. El cel clar del capvespre ens fa pensar que la temperatura caurà ran de zero i demà al matí podrem trobar-nos una bona glaçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *