Divendres

Divendres començava amb una fina pluja que va deixar pas a un dia assolellat i serè. Després d’haver esmorzat, vam fer les maletes i motxilles per tenir ben preparat el retorn a casa. Enllestida aquesta feina, les mestres del Camp ens van reunir per a explicar-nos que aniríem a l’Ecomuseu Casa Gassia. Vam aprofitar també per valorar la nostra estada i el nostre treball.
L’Ecomuseu Casa Gassia és un petit tresor de les Valls d’Àneu. És una casa que es manté gairebé intacte tal com era fa 100 anys. Vam poder contemplar els espais de la casa, els objectes, les petites mostres d’història viscuda entre aquelles parets comparant-ho amb les comoditats que a avui dia a casa nostra.
De retorn a la casa de colònies, ens esperava un bon dinar i l’autocar per tornar a Esparreguera.
Han estat uns dies impressionants de treball i vivències inoblidables. Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible.

2 thoughts on “Divendres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *