Avís legal

Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’indiquen les dades d’informació general de www.escolaelpuig.cat.

Escola El Puig SCCL
NIF: F08306367
Adreça: Carrer de Baix, 20-22, 08292 Esparreguera
Contacte: escola@escolaelpuig.cat
Tel. +34 93 777 22 76

1. Ús correcte del Blog

L’Usuari es compromet a utilitzar aquest web (www.escolaelpuig.cat), els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic i a no utilitzar el web o els serveis que es prestin|deixin a través d’ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol manera pugui danyar o impedir una normal utilització del web per part d’altres Usuaris.

2. Propietat Intelectual i Industrial

Les fotografies, imatges i texts continguts en aquest web són propietat exclusiva d’Escola El Puig SCCL. L’usuari coneix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i altres elements o mètodes inclosos en el web són propietat d’Escola El Puig SCCL.

En cap cas l’accés a la pàgina no implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial de tals drets, ni concedeix dret algun d’utilització, reproducció o comunicació pública dels continguts sense l’autorització d’Escola El Puig SCCL.