Dimecres

De bon matí, després d’haver esmorzat, una pila de taxis ens han portat al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Des de l’Estany ja hem trepitjat una densa capa de neu acabada de caure que donava la sensació d’estar caminant per un immens i preciós pastís. Equipats amb polaines i raquetes de neu hem començat a caminar per la pista que porta a l’Estany de Ratera. Hem pogut reconèixer un munt de rastres d’animals: Guineus, llebres, daines, isards…Hem pogut veure sobrevolar damunt nostre dos exemplars de trencalòs i un voltor. Hem fet diverses aturades per parlar del relleu i orogènesi alpina tot reconeixent els materials que en prou feiners despuntaven sota el mantell de neu. Havent dinat hem desfet el camí per tornar a pujar als taxis en direcció a Esterri.
Després de berenar hem realitzat una descoberta del poble d’Esterri mitjançant un joc de pistes.
Un bon sopar i un son reparador ens portarà a demà dijous on ens endinsarem en la història d’aquestes vall d’Àneu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *