Finalitza el curs 14-15

Divendres dia 19 de juny, els nens i nenes de totes les etapes de l’Escola ens vam trobar al nou auditori per celebrar com cal la finalització del curs 2014-15. L’espai va acollir per primera vegada a tots els alumnes i els seus mestres. Amb molta comoditat, vam ocupar la sala gran i les grades del pati i vam poder compartir ambdós espais gràcies a l’obertura mòbil que permet connectar-los per a esdeveniments com aquest.
L’acte va començar amb la benvinguda que van fer els nens i nenes de l’Arc de Sant Martí als seus companys de la classe de la Lluna i que l’any que ve faran Primària. Per rebre’ls com cal els van pintar uns colors de l’arc de Sant Martí i els van cantar una cançó. Una mica més tard van ser els nois i noies de la Promoció M. Gandhi els que van acollis als nois i noies de sisè i que han deixat de ser Vampirs. Per donar-los la benvinguda també els van cantar una cançó i els van donar una fotografia de la sortida que havíem fet conjuntament a Barcelona. L’acte va continuar amb un reconeixement a l’Emily Snelson que ens ha acompanyat durant aquest curs. Va rebre un gran aplaudiment i la demostració de l’estimació que ha desvetllat entre els nens i nenes amb qui ha compartit molt més que la llengua anglesa.
Tot seguit els nois i noies de la Promoció Neil Armstrong van fer uns petits regals als nois i noies de la Promoció Aina Durandeau Orús que deixen l’Escola aquest any.
Aquests nois i noies van adreçar un discurs d’agraïment a l’Escola que els ha acollit ds de la Classe dels Cargols i va lliurar un present als seus mestres d’Educació Secundària.
La festa va acabar al pati de l’Escola on vam poder assaborir una deliciosa coca de Sant Joan. Molt bon estiu a tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *