CONCENTRACIÓ SILENCIOSA PER LES NOIES NIGERIANES…

Fotografia_acte_noies_NigèriaA l’Escola hem fet una concentració silenciosa per demanar l’alliberament de les noies nigerianes. Aquest ha estat el manifest que hem llegit.

Esparreguera, 14 de maig 2014

A Nigèria s’ha viscut una violació de tots aquests drets per part d’un grup extremista, justificada a través de la seva religió. Han utilitzat 223 noies com a moneda de canvi per aconseguir alliberar els seus soldats sense pensar en la llibertat d’aquestes. L’organització terrorista rep el nom de BOKO HARAM, el qual el significat de Boko és: educació occidental, i el de Haram: pecat. L’extremisme islàmic veu com el paper de la dona s’ha anat occidentalitzant i una mostra d’això és l’accés de les dones a l’educació, cosa que no volen acceptar en els seus països.
Com deia Nelson Mandela; “L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món”. Privar a qualsevol persona el dret a l’educació comporta una vida esclavitzada en l’analfabetisme.
Hem de fer el possible, posant entre tots el nostre granet de sorra, per aconseguir l’alliberament de les 223 noies que van ser segrestades al nord del país, forçades a convertir-se a l’Islam.


“Real countries let their girls go to school”
“Let them be”


Classe 4t ESO 2014 en nom de l’Escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *