Teachers from Reading visit EL PRAT.

Teachers from Reading visit EL PRAT.

La setmana del 15 fins el 19 de febrer, hi haurà al Prat de Llobregat la visita d’una delegació del sistema educatiu britànic.
El grup el formen directors, leaders i coordinadors d’Educació de la zona de Reading, prop de Londres, i l’objectiu de la visita és la comparació entre els sistemes català i britànic i el desplegament curricular de l’àrea d’artística: art, plàstica, musica, teatre, etc.
El programa s’inicia dilluns al matí amb la benvinguda a la ciutat per part de la regidora d’educació de l’Ajuntament del Prat, Sra Margarita García, el director de la zona educativa, Sr. Josep Gómez i dels representants dels Serveis Educatius i Serveis Territorials en nom del Departament d’Educació.
Es visitaran les escoles Jaume Balmes, Parc, Charles Darwin, Sant Jaume, Mare de Déu del Carme, i els instituts Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Baldiri Guilera i Ribera Baixa per afavorir l’intercanvi de projectes , recursos i estratègies entre el professorat.
La cloenda tindrà lloc el divendres 19 de febrer amb activitats d’avaluació i propostes de possibles col•laboracions futures entre El Prat i Reading.
De nou, El Prat demostra la seva aposta per treballar per a l’excel•lència en l’educació i es mostra com una ciutat oberta a l’exterior i interessada en la innovació, en la millora i en el suport als agents implicats en el procés educatiu.

Have a nice week and let’s learn together!

Més informació a: http://www.elprat.tv/?lnkVid=1104

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *