Voleu veure una Dansa espectacular ???

Existeix una dansa anomenada”de les mil mans” que està circulant al voltant del món per Internet. Es tracta de 21 ballarines sordomudes que  només compten amb els senyals de les monitores distribuides en les quatre cantonades de l’escenari.

Aquestes extraordinàries artistes realitzen un espectacle visual que és al mateix temps intrigant i estremidor. El seu gran debut internacional va ser a Atenes, en la Cerimònia de Clausura dels Jocs Paralímpics del 2004.

Aquests video es va gravar a Pekin durant la celebració de les Festes de Primavera.


Thousand Hand Guan Yin és una dansa creada pel coreògraf xinès Zhang Jigang. Aquesta dansa va ser realitzada per 63 ballarins sords de Troupe Poble de la Xina amb discapacitat . Com que no podien sentir la música, hi havia 6 directors amb draps blancs que els ajudaven a sincronitzar el moviment amb la música. Aquesta dansa descriu la llegenda que el Bodhisattva Guan Yin té mil mans. Guan Yin és el bodhisattva de la compassió, venerat pels budistes com la Deessa de la Misericòrdia. El seu nom és l’abreviatura de Guan Shi Yin. Guan significa observar, mirar, o monitor, Shi significa el món; Yin significa que els sons, especialment els sons dels que pateixen. Per tant, Guan Yin és un ésser compassiu que mira per, i respon a la gent en el món que clamen per ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà