Were the hell is Matt ???

Recordeu el video de DANCING de fa un any ??? Aquell noi que anava per tot el món fent ballar la gent ???

Matt ha tornat amb més música fent ballar gent de tot el món….

Però qui és Matt ?

Matt és un home de 35 anys d’edat, de Westport, Connecticut, que solia pensar que tot el que sempre  volia fer a la vida era fer i jugar a videojocs. Va tenir sort, va aconseguir una feina com a dissenyador de jocs en Los Angeles ben jove.


Als 23 anys, es va mudar a Brisbane, Austràlia, on es va adonar que potser els videojocs no eren l’única cosa que importava. Així que a principis de 2003, va deixar la feina per anar deambulant pel sud-est asiàtic fins que els diners se li van acabar.


Pocs mesos després del seu viatge, ell i el seu amic, Brad Welch, estaven fent fotos als carrers de Hanoi, quan Brad li va  dir: “Escolta, per què no aturar-se allà i fer el seu ball estúpid?  Ho van gravar i van continuar fent-ho allà per on anaven.
I això va resultar ser una molt bona idea !!!
Van posar el vídeo de les aventures dels seus balls al seu bloc  i després, al 2005, el va trobar en un nou lloc anomenat ” YouTube “, on un noi l’havia pujat, fingint ser ell, i igual que un milió de persones ja l’havia vist.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà