Hem tocat la flauta a la JORNADA de la MÚSICA, a l’Auditori AXA de l’Illa Diagonal

logo-jornada

Aquest matí els nois i noies de 6è han anat a l’Auditori AXA de l’Illa Diagonal a celebrar, juntament amb els altres CEIPS i IES del barri, la JORNADA DE LA MÚSICA.

El Seminari de coordinació d’especialistes de música dels centres educatius de les Corts ha organitzar la 5ª  JORNADA DE MÚSICA com a expressió del treball conjunt dels professionals d’aquesta àrea amb el seu alumnat.

És una trobada dels nois i noies de 6è i 1er d’ESO per gaudir de la música, tot interpretant conjuntament les músiques estudiades.

Entre tots els gairebé 6oo participants s’han interpretat 8 peces de flauta de diferents llocs del món i, per finalitzar, un cant comú: “We are the world“. La vetllada també ha estat amenitzada pel “Grup de Percussió de l’Escola de Música de Sant Andreu”.

Ens escoltes ?

7 thoughts on “Hem tocat la flauta a la JORNADA de la MÚSICA, a l’Auditori AXA de l’Illa Diagonal

 1. Tamara 6è

  Uyy!!! que be que ho vam fer!!! m’encanta les dues peçes de flauta i sobretot quan vam cantar We are the world i el grup aquell que van tocar la canço de el exorcista un petoo flora adeuu

 2. Coraima

  hola flora m’agradat molt com an tocat els de cinque felisitatsssssssss¡¡¡ es marabillos estic molt contens amb els de cinque

 3. Coraima

  hola flora me equibocat eposat els de cinque i eran els de 6e´felisitatssss¡¡¡¡

 4. Nayeli

  Hola flora he vist el video i us felicito nois i noies de sisè!!! m’agradad molt com heu tocat la flauta m’agradaria estar en sisè per anar a tocar la flauta.
  Ho heu fet molt be!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà