8 thoughts on “Estudiem una AGRUPACIÓ INSTRUMENTAL: la BANDA

 1. Danis Cuenca

  he escoltad quatre cançons de la PAU. La primera és dóna la mà, la segona és vivint en la diversitat, la tercera el jo vull jugar i per últim la festa de la pau.

 2. Jean Will

  Hola,Flora! La banda de Mickey Mouse m’ha agradat molt i m’ha fet riure. També he vist els diferents tipus de banda i li he explicat a la meva mare que les primeres bandes van ser les bandes militars. Per últim, he gaudit molt amb el ritme de la banda de dibuixos de jazz.

  Jean Will

 3. ariadna molina

  Hola Flora. He mirat el video del Mickey i era molt diver, però hi ha un problema al video de l’orquestra i no el veig.

 4. Nadia

  Hola Flora, he intentat veure el video de la banda militar amb el meu tiet, però hi ha un problema i no l’he pogut veure. Adeu Flora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà