Quina passada ! Escoltar “L’Al.leluia” de Händel mentres estàs berenant…

Ja fa temps que es van posar de moda els ” Flash Mob ”

Un Flash Mob és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través dels mitjans telemàtics (mòbils i Internet ) i en la major part dels casos, no tenen cap objectiu més que l’entreteniment

N’he trobat un que us agradarà. Ben segur que coneixereu aquesta música i el seu compositor

20 thoughts on “Quina passada ! Escoltar “L’Al.leluia” de Händel mentres estàs berenant…

 1. DIPI

  Hola Flora:
  Un Flash Mob és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic,realitza una mica inusual i després es dispersa ràpidament.Solen convocar-se dels mitjants telemàtics (mòbils i(…).
  Fa temps que està de moda el Flah Mob.

 2. MAR

  Un flash mob consisteix en un grup gran de persones que es troben en un lloc públic i fan una acció tots junt diferent i en un m oment tothom es separa. aquestes persones es convoquen a través del SMS i internet, i ho fan per entretenir-se.

 3. fabio

  Un Flash Mob és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través dels mitjans telemàtics (

 4. giulisa

  Flora,ja se que és un flash mob ,es una acció que està organitzada per un gran grup de persones que es reuneixen en un lloc públic..
  fins demà!!!

 5. mihanta

  Hola Flora he estat mirant que es un flash mob, un lash mob es una accion organtzada en qual un gran grup de persones es renueix de sobte en un lloc pùblic, realitza que com una mca insult i despres es dispara rapidament. Solen convocar-se a traves dels mitzans telematics (mobils i Internet)i en la majoria part dels casos, no tenen cap objectiu mes que l’entreniment.

 6. esteban

  Un FLASH MOB es una acció´pel qual es reuneixenun gran grup de persones en un lloc de públic que es realitza per un SMS tot això o fan per entretenir-se

 7. JHINSON

  Flash mob es una acció organitzada en la qual un gran grup es reuneixen en un lloc public,realitza quelcom una mica inusual i desspres es dispersa ràpidament.

 8. alejandra

  Un Flash mob es un gran grup de persones que es reuneixen en un lloc public i aixo s’esaventen par movil o per internet.

 9. SARAY 6è

  Hola Flora ,Un Flash Mob és una acció en la qual un gran grup de perones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a travrs dels mitjans telemàtics..

 10. sol

  HOla flora, ja me llegit tot ya se el que és in FLASH MOB
  és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través dels mitjans telemàtics (mòbils i Internet ) i en la major part dels casos, no tenen cap objectiu més que l’entreteniment

 11. david

  El Flash Mob es una acció organitzada en la qual un grup de persones es reuneixen de sobte en un lloc públic ,vaja ho esplico amb les meves paraules.una persona comença a cantar i la gent s’afegeix de manera que fan una cançó improvitzada

 12. yajary

  Hola flora.
  Un Flash Mob és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza una cosa una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través dels mitjans telemàtics SMS mòbils i Internet i el seu objectiu és l’entreteniment

 13. Fernando

  Un flash mob es una accio organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneixen de sobte en un lloc public,realitza una cosa una mica inusual i despres es dispersa rapidament.Solen convocar-se a traves dels mitjans telematics SMS mobils i interneti el seu objectiu es l’entreteniment

 14. maria

  Un flah mob es un conJunt de persones que fan com un espectacle al carrer per entretenir a la gent

 15. Alejandra

  Hola Flora!
  Ja se que es un flash mob,un flash mob es un gran grup de prsones que es reuneixen de sobte en un lloc public,despres relitzan una cosa una mica inusual.Solen convocar-se atraves deinternet o movil, aixo o fan per entretenirse.

 16. Laura 6è

  Un Flash Mob és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic,realitza una mica inusual i després es dispersa ràpidament.Solen convocar-se dels mitjants telemàtics.
  Fa temps que està de moda el Flah Mob.

 17. Judith

  Hola Flora ja se que es un FLASH MOB es un gran grup de persones que es reuneixen en lloc públic i això s’esaventen per un mòbil o per internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà