Mor el “rei del pop”: MICHAEL JACKSON

El cantant MICHAEL JACKSON de 50 anys d’edat morí aquest dijous 25 de juny passat en patir una parada cardiorespiratòria a la seva mansió de  Los Ángeles .

De nen prodigi a ‘rei del pop’

Michael Jackson va néixer el 29 d’ agost de 1958 a Gary, Indiana. Junt a quatre dels seus germans -Jackie, Tito, Jermaine, Marlon i el propi Michael- van formar el grup Jackson Five. La seva primera actuació va ser a una fira quan Michael només tenía sis anys. Els germans Jackson es van endur el primer premi i van començar una exitosa carrera.

Al 1972, Jackson debutà en solitari i al 1982 publicà el seu disc Thriller, que passà a ser un èxit de ventes. Algunes de les seves cançons es van col.locar a dalt de les llistes musicals d’EE UU. L’ àlbum va vendre 21 milions de còpies només als  EEUU i  més de 27 milions a tot el món.

Un any després, al 1983, Jackson va ensenyar al món “el moonwalk”, el seu pas de ball insignia en el que es desplaça cap endarrere amb la punta dels  peus, durant una actuació a la cadena estadounidenca NBC.

Al 1994, Jackson es va casar amb Lisa Marie Presley, filla única del rei del rock, Elvis Presley, però el seu matrimoni acabà en divorci només dos anys després. Aquell mateix any, Michael es va tornar a casar, aquesta vegada amb Debbie Rowe, i  va tenir dos fills abans de separar-se al 1999. La parella mai va viure junta.

El cantant deixa tres fills, Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson i Prince “Blanket” Michael Jackson II.

ET TROBAREM A FALTAR, MICHAEL !!!!


Vols veur i escoltar un dels temes que el va fer més famós ? ……..  TRILLER

Mé informació sobre la seva mort

5 thoughts on “Mor el “rei del pop”: MICHAEL JACKSON

 1. andrea L. 6è

  A mi m’ha donat molta pena i thriller va ser unes de les meves cançons preferides de michael jackson i ademés la coreografia era molt xula.

 2. saray

  estic molt trista no m`ho puc creure a mort la estrella del pop i ha dames vem baillar la canço que es va inventar yuar de wol

 3. Irene Miret 6è

  Hola.!!:)
  Flora, que tal les vacances??
  espro que igual que les meves, perfectes!!!

  Doncs lo del Michael Jackson per una banda em fa pena perqué ja no el tornarem a sentir cantar però, per l’altre, no m’extranya que es morís perqué es va operar tantes vegades, el canvi del color de la seva pell i més coses que al final va acabar així.
  Aquesta és la meva opinió.

  Bueno doncs moltíssimes gràcies per tot el què has fet per mi, Flora!!(;

  Vinga adeu a tothom i bon estiu.!!!(:

  M’ho he currat, ehh!!!xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà