GRANS COMPOSITORS de la Música CULTA

Els nens de hem volgut fer un treball sobre els GRANS COMPOSITORS de la Música Culta. Per això hem començat per fer una llista dels músics a estudiar i, després de repartir-los, hem provat de fer de manera individual un petit power point de presentació. Hem après com fer-ho, però no ho podíem deixar així.

Llavors la Flora ha juntat totes les diapositives per a fer un muntatge únic. Ha estat una mica complicat doncs hem treballat des de programes diferents i a l’unificar s’han perdut algunes característiques en les animacions, tipus de lletra, etc…

Hem après molt amb aquest treball. No només sobre els grans compositors sinó com aprofitar les TIC en els nostres aprenentatges.

Estem orgullosos del nostre treball.


Uploaded on authorSTREAM by fterensi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà