Aquest curs hem començat a incorporar a les nostres aules, una nova proposta. Consisteix en donar un especial protagonisme a com ens sentim , a les nostres emocions. Hem començat a fer petits passos per tal de que l’educació emocional sigui present a la nostra ZER. Comencem a aprendre a reconèixer la nostra alegria , la nostra tristesa, saber relacionar-nos amb els demés, ser persones que sabem escoltar, comprendre als altres prendre decisions i …quelcom que jo considero una peça clau per la nostra felicitat: aprenem a ser agraïts.
I com els mestres hem de saber donar exemple , seré jo la primera que us doni les gràcies!
Vull donar les gràcies a tots companys, mares i pares i com no , a vosaltres ,els alumnes .Gràcies per tot el que m’heu aportat, gràcies per la vostra paciència i pel vostre recolzament. Vaig arribar amb la motxilla buida i després de set cursos marxo amb la meva mateixa motxilla plena de records, de “grans lliçons” no les que he donat sinó les que he rebut, de gran experiències….i sobre tot de molts noms….els noms de tot vosaltres, nenes, nens, mestres, mares i pares, molts de vosaltres ( potser sense saber-ho),m’heu ajudar a créixer coma a mestra i com a persona.
Gràcies de tot cor.
Marta
1657-graciesjpg2