Teatre llengua anglesa 2018.

Dins del XVIII Programa Comarcal de Suport a l’Educació a l’Urgell es va dur a terme, el 8 de març, la representació “Beauty and the best, a la que van assistir l’alumnat de cicle superior.

https://lh3.googleusercontent.com/TXgAZ4MGXowxjyrq6y2r5bvoAZTKTHWMDX-KIdxmDakRJXgPhg-aVVUG9QXlFSRxQ2w_YGJSbzl5AsdT2LcYVl58XvCVBhOzxFUuxC7My9K55kpjJhBLnTPoRtxrla4SN1BzbaIWpTHYKr_WpyErEYb1UHyKOfNTKoIlzuvQLQVaf8rJ2sHwL_FqsenYSkfA3CuEccb4gbqmfWr0RkB4EpLzrIXP_ROrP7G_ttQGNvNKc1dcYHjQV4Xd87K2SG1GRWnN1dn0gMmkl9h27pfQPg8jJ2TFB0VUMESgxzNvoX2xF9O6GHS9XwBrIdH-MOJxqAmSoQ8hTygc0WgRgn6yE9va62gY2hO2BSw_IQgpzwxmmQ-wraT3QzzS7KYxkmdBy37Pv8wKz48eF2X8UUBGbYmykxqswq7zv5qZ-bIys9JXUC3vmKlYx-e8JP8InB5Npkai8LNotT2PJlX7Zo-ErPjYtoEjhFTNa9paFLH9jknmlXDJtCmyH7eGtuxLOFkGRdw_jJc3WLc6TTs92d65EzS6D6FldInL1jB94TTdZdswk8GbWdBFCRChRbN60pCzSzbmyMEUENYT0dsLTCpQ52TA6jR7I8DsDt8ei-_XPVPIeFkJnxjJBBPBx59b1s11qtF9dvpzGYmGYpirxCBi4F2gGCOZgzzlHQ=w474-h631-no

 • Cançons:

https://jumpingducks.com/media/songs-beauty-and-the-beast

 • Material:

https://jumpingducks.com/media/beauty-and-the-beast-worksheet/

Aquest article ha estat publicat en Música i teatre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Teatre llengua anglesa 2018.

 1. Marc :) :) :P :·) diu:

  Hola sóc el Marc:)
  L’excurSió de “BEAUTY AND THE BEAST” va ser molt divertida:).
  També em van agradar molt les cançons.
  Va ser una mica curta comparada amb les altres excursions.

  IT’S AMAZING:) 🙂 🙂 🙂 :p 🙂 🙂 🙂

  MARC.

 2. MARIONA :):):) diu:

  Hola,sóc la Mariona.
  Avui volia compartir una cosa amb vosaltres:
  A mi el que em va agradar més van ser les cançons !!!!
  ADÉU!!!

  MARIONA. :):):):):)

 3. Sandra : ) :) :) :) :) :) :) diu:

  HOLA! sóc la Sandra.
  A mi el que m’ha agradat més són les cançons i quan la mare es va espantar. Em vaig fixar que la noia, quan vam mirar fotografies d’aquesta obra a l’escola, tenia unes (oo) ulleres i a la obra de teatre no les portava.

 4. Aina diu:

  Hola, sóc l’Aina. A mi el que em va agradar van ser les cançons, totes les cançons em van agradar molt però la que més em va agradar va ser la que cantaven la Bella i la Bèstia, una altra que també em va agradar molt va ser la última quan ja eren a casa i cantaven la mare el pare i la Bella. Jo ho vaig entendre una mica perque parlaven molt ràpid però l’obra de teatre va ser molt divertida. També em va agradar molt quan estaven a l’avió i es movien molt. Ho van fer molt bé, em va agradar tant que voldria tornar-la a veure. M’ho vaig passar fenomenal! Una de les coses que també em van agradar va ser quan la Bella li explicava el conte a la Bèstia i van pujar nens i nenes a l’escenari, als nens els van disfressar una mica igual que a les nenes. Els hi van posar barrets i perruques i també gorres. Em va agradar moltíssim l’obra, i m’ho vaig passar fenomenal!Adéu! Fins una altra obra de teatre!

 5. Escola de Puigverd diu:

  Anabel: Em van agradar les cançons perquè cantaven molt bé. Sí que vaig entendre el que deien però no vaig entendre el sentit de l’obra en general.
  : ) ; )
  Ninette: No em va agradar l’obra perquè no ho vaig entendre.
  Dennís: no vaig entendre l’obra perquè parlaven molt ràpid. 🙂 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *