Vespres SLOW FOOD

Aquest article ha estat publicat en AMPA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Vespres SLOW FOOD

  1. Margaret diu:

    Les explicacions de les ponentes van ser profundes i ens van voler fer sentir una mica intranquils/les, però a vegades aquesta intranquil·litat no es pot solucionar d’avui per demà, ja anirem treballant els temes. Sort que vam fer els qüestionaris i sabran la nostra opinió. La veritat es que vaig gaudir més amb els nens i les nenes que amb els pares i les mares. Però hi ha d’haver dies de tot.

  2. Marisol diu:

    Trobo encertada la idea de menjar a poc a poc i productes de temporada, sense aditius; però penso que no és recomanable fomentar la por entre els/les consumidors en torn a la seguretat dels productes que hi ha al mercat. Entre d’altres raons perquè se suposa que l’Administració ha de garantir aquest fet, fent que no hi hagi cap producte sense el control de qualitat pertinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *