LA VEU DELS ALUMNES

Un cop acabats els projectes, vam passar unes enquestes a l’alumnat perquè fessin la valoració d’alguns aspectes i així tenir en compte el seu punt de vista per a fer les millores oportunes. En el cas del projecte de 3r d’ESO molts van dir que havien après a organitzar un viatge i la gran majoria van destacar que havien après a treballar en equip. També van destacar que treballar en equip és més divertit i entretingut i que valoren el fet d’haver-se d’espavilar per buscar solucions als problemes que els sorgien. 

D’altra banda, a la pregunta que els vam fer sobre què havien après d’ells mateixos, molts van dir que s’havien vist molt capacitats per assumir el seu rol i que els agradava agafar responsabilitats. També valoraven el fet d’haver de presentar el projecte en públic com un repte. 

Pel que fa a altres aspectes que van valorar positivament sobre el projecte van ser les activitats motivadores que els plantejàvem i l’autonomia que els deixàvem per prendre les seves decisions. I respecte als punts a millorar van dir preferien fer els grups ells mateixos i que preferirien haver escollit ells els tema del projecte. També van ser bastant crítics amb el temps que havien de dedicar al Portafoli i a la reflexió del treball diari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *