La veu dels alumnes

Els alumnes s’han motivat molt des del principi. El projecte és fruit d’una inquietud d’un alumne de la classe i aquest fet fa que sigui més significatiu per a ells i elles, a mida que anem parlant del tema ho sigui de tots i totes.

El clima de motivació, treball i de compartir experiències i aprenentatges amb els altres és molt positiu doncs les famílies es mostren molt col·laboradores aportant informació, material, manualitats,etc. sobre el tema del projecte. D’aquesta manera, implícitament l’alumnat també està molt implicat i amb ganes d’aportar i compartir material amb la resta.

El treball de grups cooperatius ha estat un procés que ha costat una mica doncs el tema és abstracte per als infants i hi ha molts conceptes que encara els costa d’assimilar. Els ha costat una mica el fet de treballar en grup i fer aportacions del que havien investigat o après, extreure conclusions i plasmar-ho en un treball de manera conjunta.

L’experiència adquirida en aquest projecte ha fet que els darrers projectes es poguessin realitzar d’una manera més organitzada i fructífera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *