AVALUACIÓ

S’han utilitzat diversos instruments d’avaluació al llarg de la realització i durant tot el procés del projecte. Amb l’avaluació pretenem aconseguir l’autoregulació de l’aprenentatge i potenciar l’aprenentatge entre iguals.

Pel que fa a l’avaluació formadora, la que utilitzen els alumnes per regular el seu aprenentatge, ells i elles s’han autoavaluat per mitjà de rúbriques, debats, assemblees, entre d’altres.

En relació a l’avaluació formativa, els docents implicats hem utilitzat la rúbrica i l’observació directa per conèixer el nivell d’assoliment dels aprenentatges i l’autonomia, responsabilitat i implicació en la realització de les tasques. Les evidències i la documentació del projecte també ens han servit per treure conclusions.

Bona part del projecte s’ha desenvolupat per mitjà de converses, diàlegs i debats, per tant els i les docents hem observat per mitjà d’aquesta taula les competències relacionades.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *