Producte final

Entre tots i totes vam observar que hi havia alguns interessos comuns, així que amb l’ajuda/guia de la mestra es van crear grups de treball cooperatius per tal d’anar resolent les qüestions que havien sorgit.

Així doncs, vam crear els grups de treball en funció dels blocs de continguts investigats.

La mestra acompanya i fa de guia durant la dinàmica de treball cooperatiu. La mestra proporciona cartolines i imatges relacionades amb la temàtica triada per tal de dinamitzar l’activitat.

Dediquem tres sessions a realitzar el treball en grups. Quan aquests treballs els han acabat fem les exposicions orals a la resta de companys/es de l’aula.

Entre ells/elles han d’organitzar-se de manera que cadascú tingui un rol establert; el portaveu que explicarà el treball, el supervisor que vigila que tothom hi participi, el secretari que escriu la informació, l’artista que serà el que dibuixi i l’encarregat de material, que és el responsable de distribuir i recollir el material.

Després de fer totes les exposicions dels treballs cooperatius es van exposar en un mural al passadís, per tenir-ho sempre present i fer-ho extensiu als altres companys/es i donar-li importància a la feina realitzada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *