Qui som? L’Escola Cal·lípolis!

Som l’escola Cal·lípolis de la Pineda, al municipi de Vila-seca (Tarragonès). Érem una escola d’una línia, però actualment quasi tots els nivells estan desdoblats. Comptem amb una gran diversitat d’alumnat quant a procedència, llengües i nivells d’aprenentatge.

El nostre entorn està envoltat de la platja, d’un costat i d’una zona humida protegida, la Sèquia Major de la Pineda, per tant el tema del projecte, l’aigua, el tenim present.

Experiència amb projectes:  l’experiència era diversa.

Els docents que portàvem mes temps a l’escola havien assistit al 2011 a una formació en el mateix centre amb tot el claustre implicat, sobre el treball per projectes. La formadora era  la Pilar Ruibal, actualment implicada en la XCBT.  Un any després vam comptar també amb la formació sobre tècniques de treball cooperatiu, però la realitat és que els tutors actuals no han rebut aquestes  formacions.

Tot i això, molts d’aquests docents sabíem com funcionava el treball per projectes per experiències prèvies.

Des de l’escola se’ls va recordar que podíem trobar els recursos als nostres materials de línia d’escola i que hi havia models de projecte per poder ajudar a estructurar una mica els passos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *