IMPLEMENTACIÓ (II): CONTINUEM TREBALLANT…

Un cop al centre, en tornar del camp d’aprenentatge i carregats d’il·lusió i motivació, els alumnes continuen treballant en el seu projecte.

Durant la primera setmana realitzen diferents activitats, agrupades en cinc temàtiques: Evolució humana i migracions; El foc i els metalls; Alimentació; Habitatge, i Indumentària i rituals. Aquestes activitats les desenvoluparan amb l’ajuda dels continguts apresos durant la seva estada a La Noguera i amb la informació i recursos que tenen penjats al Classroom, expressament creat per aquest projecte.

En la segona setmana se’ls assigna per sorteig una de les temàtiques treballades. Ara és el moment de fer servir tota la seva creativitat i aplicar tot el que han après durant aquests dies. Han d’elaborar un racó que representi un dels ambients de la prehistòria i, entre tots, muntar l’exposició!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *