Planifiquem el projecte!!

El nostre projecte el vam iniciar a partir d’unes imatges, sobre l’UNIVERS, presentades per les tutores . Aquestes imatges van crear un petit diàleg i una pluja d’idees sobre de què podria anar el nostre projecte.

Així vam intentar motivar i generar inquietuds als nostre alumnes i vam començar a crear entre tots, l’apartat del què sabem i què volem saber sobre l’UNIVERS.

Una vegada iniciat el tema, vam explicar als nostres alumnes com portaríem a terme el projecte, quines serien les parts en les quals dividiriém el projecte, els grups de treball, la cerca d’informació, així com també quin tipus d’activitats es farien tant dins com fora de l’aula, i com s’avaluarien cadascuna d’elles.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *