Producte final

El producte final del projecte plantejat, representa un repte pels alumnes donat que poden observar i experimentar l’evolució de l’hort d’una manera real, manipulativa, vivencial i funcional.

En aquest projecte hi trobem una dualitat respecte el producte final. Ja que d’una banda es valora el seguiment i el recull de totes les vivències, experiències i aprenentatges que hem estat treballant mitjançant el DIARI de L’HORT. I de l’altra, la recol·lecció dels productes obtinguts a partir de la pràctica: preparació del terreny, escollir el planter, sembrar, regar, cuidar…

A mesura que s’anava treballant, l’alumnat es va adonar de la importància del treball en equip, és per aquest motiu que moltes de les activitats realitzades, mantenen aquest format.

És en el punt 4 del projecte, què volem plantar? On l’alumnat demostra una alta motivació i es sent protagonista del seu aprenentatge, on pot triar quina és la hortalissa que es vol plantar.  

Per tal de donar a conèixer a  la comunitat educativa la tasca desenvolupada, a través de la plataforma Click Edu s’ha anat publicant noticies i àlbums de fotografies del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *