Planifiquem nous projectes

El nostre desig com a equip és millorar els processos d’avaluació del nostre alumnat i de l’equip docent. Després d’unes primeres sessions dirigides a aquest treball i de la formació de la XCB, ens hem adonat que perquè l’avaluació sigui més competencial, les propostes de treball presentades a l’alumnat han de ser més enriquidores. Per tot això, ens hem animat a fer un petit tastet a través del treball per projectes. No sabem on arribarem…

Els dos projectes que hem iniciat han sorgit de dues propostes molt diferents per part de l’equip impulsor.

  1. Per què fa tanta pudor el pati de l’escola?

 Fa unes setmanes l’alumnat de P5 B va començar a fer preguntes a l’aula sobre l’olor desagradable que es notava en l’ambient dels voltants de l’escola. És un fet que succeeix cada curs i la hipòtesi és que l’olor prové de purins que els pagesos dels voltants utilitzen per adobar els camps. Es tracta d’un misteri que els nens i nenes de P5 B volen resoldre i nosaltres els acompanyarem.

  1. Acabem de festa per començar una nova aventura…

 Aquest projecte es planifica per a tota l’etapa d’Educació Primària i neix a partir de la necessitat d’incorporar el treball de tots els cicles i fer més participatiu el comiat del curs de la nostra Escola.

La necessitat ha sorgit de l’equip impulsor de mestres i a cada cicle s’ha provocat que surti el tema del projecte de maneres diferents.

  • Cicle Inicial va presentar caixes amb roba i articles típics estiuencs.
  • Cicle Mitjà va visualitzar petits fragments de pel·lícules amb temàtica de festes de comiat de curs.
  • Cicle Superior va mirar vídeos dels musicals protagonitzats per companys i companyes de cursos anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *