Som Jaume Huguet

Som l’Institut Jaume Huguet – Antiga Escola del Treball de Valls. Fa quatre anys, un grup de professorat de l’ESO vam començar a interessar-nos pel treball per projectes, i per aprendre’n el funcionament, vam visitar diversos centres de secundària. Això ens va acabar d’animar per posar-nos-hi, i per al curs següent vam aconseguir d’idear un projecte de benvinguda a l’ESO al nou alumnat de primer: Posem fil a l’agulla.

Des de llavors hem anat configurant la nostra idea del treball per projectes. En l’actualitat, estem desenvolupant dos projectes transversals durant quinze dies cadascun d’ells, a primer i a segon d’ESO. Cada projecte ha estat planificat i impulsat per un equip de treball de cinc professors i professores, i, durant la quinzena en què es desenvolupa el projecte, tot l’equip docent hi participa.

Els projectes que desenvolupem són:

1r d’ESO: Grècia i les estrelles i La Biblioteca Popular de Valls

2n d’ESO: Un dia a l’Edat Mitjana i Crea el web del teu restaurant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *