Producte final “I un cop aquí, què?” (INS Brugulat)

El producte final va consistir en la confecció d’un llibre de vida per part de cada grup de treball.  Es tracta d’un quadern il·lustrat i manuscrit que recull les impressions principals  expressades en forma de text, imatge, dibuix… de diferents moments clau en el camí de la migració.

Per tal de fer-ho més personal i proper, es va presentar en forma manuscrita en el format que cada grup va considerar més idoni: diari personal, narració…. La majoria de productes van copsar realment els estats anímics que comporta tot procés migratori amb un estil directe i vivencial.

 

 

Portades d’alguns dels “llibres de vida”

Exemple de “relat de vida”

Exemple de “relat de vida”

Exemple de “relat de vida”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *