COM TREBALLEM?

El punt de partida del nostre projecte va ser una invitació als “Premis de cinema Colldegria”. Ens convidaven, als tres grups de cicle inicial, a presentar una pel·lícula inèdita i original. Es va preguntar als/les alumnes si hi volien participar i la resposta va ser unànime: SÍ!!!
Però va sorgir la gran qüestió: “Com es fa una pel·lícula?”
A partir d’aquesta se’n van formular més! (Qui, Què, Com, Quan, A on,…).

A l’hora de trobar possibles respostes a les preguntes formulades pels/les alumnes, decidim quina és la millor manera per a trobar possibles respostes: visita al Museu de Cinema de Girona, fent hipòtesis, buscant informació, entrevistes a professionals, enquestes, escoltant als/les altres,…

Els/les alumnes de cicle inicial treballen de diferents maneres: internivells, en gran grup, en petit grup, individualment,… i les mestres fan de guia i supervisen les activitats realitzades.

El treball derivat de la pregunta “Qui fa possible una pel·lícula?” va ser fer una llista dels possibles oficis relacionats. Vam contactar amb una maquilladora professional, un sastre, un director de cinema i un actor famós. Estem realitzant les trobades i entrevistes. Us deixem una mostra del que va ser l’activitat “Caracterització i efectes especials al cinema”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *