TOTS JUNTS… ARRELEM LA LLAVOR

Tot i que durant les primeres sessions havíem fet el primer pas i plantat la llavor, calia arremangar-nos i posar fil a l’agulla per fer que la nostra llavor comences a arrelar.

Per aconseguir això, primer ens havíem d’impregnar de la filosofia del treball per projectes. Així doncs, les coordinadores de l’equip impulsor varen fer el traspàs de tota la informació que havien rebut a les sessions de coordinadors (seguint els power point i mirant alguns vídeos). Així, la resta de membres de l’equip vàrem poder interioritzar els nous conceptes i, a l’hora de prendre decisions era molt més fàcil ja que tothom sabia de què es parlava.

La part que més va agradar va ser la part on es tractava el model de mestre que érem: locomotora, califòrnia o penell? Ens vàrem adonar que tots teníem una mica de tot, tot i que el que predominava era el model locomotora i el califòrnia. Amb el model penell tots varen coincidir que en una escola amb tants alumnes podria ser un veritable caos! i vàrem entendre que, per fer uns bons projectes havíem de deixar una mica de banda el model locomotora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *