Quins metodologia hem seguit?

S’ha seguit un treball amb xarxa amb l’entorn, ja que moltes de les activitats de promoció i sensibilització s’han realitzat en els espais més importants de Figueres (repartir cartells, flyers, assistir a dos programes de ràdio per explicar el projecte…).

També s’han integrat les TIC, tant en el disseny del cartell i falques publicitàries com en la difusió a les xarxes socials (facebook, instagram i web del centre).

S’ha donat molt pes a les Arts, concretament la matèria de Educació visual i plàstica (disseny i comunicació del projecte i petites activitats de decoració de l’institut i performans a l’aire lliure) i la dansa (balls per a promocionar la donació).

Destacar que per nosaltres ha sigut important poder fer un projecte multinivell (3r d’ESO i cicles formatius) perquè és la primera activitat que fem de manera col.laborativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *