10è Aniversari Institut Empuriabrava

L’Institut Empuriabrava està format per 15 professors i 120 alumnes. El nostre centre és d’una línea, afavorint així, el coneixement individual, personal, i també l’entorn familiar i social del nostre alumnat.

Els membres de l’equip impulsor vam decidir que el nostre treball per projectes seria la celebració del 10è aniversari del centre, afavorint la participació de tota la comunitat educativa. El projecte té per objectiu dur a terme una jornada lúdica a final de curs i elaborar una revista d’aquests deu anys de funcionament.

Hem decidit participar en la Xarxa de Competències Bàsiques per aprendre i compartir experiències i millorar la nostra tasca docent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *