ESCOLA LES MÈLIES

L’escola de les Mèlies, situada al municipi de Vilafant (Alt Empordà), és una escola de doble línia amb 422 alumnes.

Aquest és el primer curs que participem a la Xarxa de Competències Bàsiques. El nostre equip impulsor està format per 16 mestres de tots els nivells educatius.

El nostre punt de partida va iniciar-se amb projectes interdisciplinars. Més endavant, aquests van derivar en altres projectes estructurats a l’àrea de medi natural. El curs passat educació primària va treballar el medi natural només a través de projectes i aquest curs s’ha implementat al medi social de la mateixa manera.

Les expectatives de l’equip impulsor se centren en adquirir una bona base teòrica per tal de millorar la nostra portada a terme dels esmentats projectes, i alhora disposar de més coneixements per poder implementar aquesta metodologia en altres àrees i de manera transversal.

El projecte que duem a terme i supervisem des de l’equip impulsor és “Els infermers de la terra”, el qual es realitza a 5è d’educació primària.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *