Planificació

El tema principal del projecte és el poble amb els de cicle inicial. Per crear interès en l’alumnat sense deixar triar el tema principal vam crear un personatge virtual a través de l’scratch. Aquest ens demana la nostra ajuda i decidim si ajudar-lo o no, com i per què. Per tant, hem de tenir unes nocions bàsiques de programació de blocs per tal que el personatge creat interactui mínimament amb nosaltres.

Ja que el tema principal el triàvem els mestres, ens preguntavem com podien incidir els alumnes en el descobriment del seu aprenentatge. Per això, un cop presentat el personatge, els alumnes són qui guien com i què podem fer per ajudar-lo.

El fet de treballar sobre el seu poble quasi bé incorporem el tot nou coneixement amb les aportacions de tots els alumnes i amb la incorporació del mapa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *