COM INICIEM ELS PROJECTES?

UN PROJECTE DEL COS….

Un dels grup d’alumnes de cicle superior de l’escola no havien fet cap projecte, en molt de temps, del cos humà. La mestra els proposa que facin un dibuix de com són per dins per tal d’activar els coneixements previs. Després ho compartim i fem una conversa amb els alumnes per intentar observar en més detall què saben i si en pot sorgir alguna pregunta o tema interessant a treballar. En aquesta primera conversa no acabem de concretar. Per tal de seguir motivant i obrint la ment dels alumnes, miraran un capítol de la sèrie documental “Dins el cos humà – com sobreviu?”.
El següent dia la conversa comença a agafar més sentit i englobant una mica els neguits de tots els alumnes, decidim fer un projecte que s’anomeni “cuidem el nostre cos”. De moment tenim diferents alumnes amb preocupacions diferents però que donen sentit al nom del projecte.
La mestra després de pensar-ho, a la següent sessió els proposa uns agrupaments de treball. Aquestes petites temàtiques engloben i donen un sentit ampli, motivador i funcional a les necessitats dels alumnes i del projecte.

Iniciem el projecte!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *