Com comencem?

El curs passat, es va decidir que a cada nivell de l’escola es treballaria un projecte relacionat amb la vila de Cardona. A sisè li correspon La muntanya de sal. Com que el tema ja estava decidit, s’introdueix amb la pregunta Sabeu quin element natural és el més visitat a Cardona?

Després que l’alumnat respon la muntanya de sal, es fa una pluja d’idees i es demana què voldrien saber-ne al respecte. Com a resum de totes les aportacions, es concreten cinc aspectes en què caldrà aprofundir i que seran objecte d’avaluació:

  • Per què hi ha sal a Cardona?
  • Com ha repercutit l’existència de la sal a la vila de Cardona?
  • Per què s’utilitza la sal?
  • Quins tipus de sal hi ha?
  • La mina de sal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *