COM ENS AVALUEM?

L’avaluació del projecte s’ha dut a terme per mitjà de rúbriques, que tant poden ser completades pel professorat com per l’alumnat (co-avaluació).

L’avaluació s’ha fet d’acord als criteris del professorat de cada assignatura, però el més interessant és l’avaluació què ha fet el propi alumnat.

Des de l’àrea de tutoria s’han passat unes rúbriques d’avaluació què s’han realitzat o bé en grup o individualment. En aquestes rúbriques s’avaluava si es portava el material quan tocava, l’organització i la col·laboració entre iguals, entre altres ítems. A més, cada persona havia d’avaluar els seus companys, i dir-ne si tornarien a treballar amb ells o elles. I el que és més productiu, els havien de donar uns consells perquè poguessin millorar en els propers projectes. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *