EL NOSTRE PRODUCTE FINAL

Pel que fa al producte final val a dir que cada cicle ha confeccionat el que millor s’ha adaptat a les necessitats dels alumnes, ja que ell han participat en la seva elecció.

La CARPETA D’APRENENTATGE adaptada al cicle inicial i superior és una eina per tal que els alumnes revisin els seus treballs sobre el projecte i decideixin quines activitats o tasques són representatives del seu procés d’aprenentatge.

Pel que fa al cicle mitjà, els alumnes van valorar que volien compartir el que havien descobert amb les altres classes de l’escola i les famílies (EXPOSICIÓ ORAL). En l’explicació a les altres classes es pot observar com havien integrat els continguts i les competències educatives que havien treballat i com eren capaços de transmetre aquests aprenentatges als altres. Van compartir els aprenentatges amb alumnes de diferents edats i va saber adequar el seu discurs a les diferents necessitats i nivells.

Per altra banda, també s’han produït  GRANS MAPES I XARXES CONCEPTUALS que s’han anat confeccionant a mesura que sorgien els diferents continguts.

La GRAVACIÓ el dia que ens visiten les famílies per escoltar el projecte que exposen els seus fills, és un altre producte final a destacar ja que després, els alumnes revisen el vídeo de la seva gravació i reflexionen sobre les millores que necessiten i les potencialitats que tenen.

Aquí teniu alguns enllaços d’interès amb les evidències:

https://agora.xtec.cat/ceipcampselisis/portada/exposicio-projecte-els-huracans-4t/

https://photos.google.com/share/AF1QipOI0j36wXgwXa1gBvNem-cs1O61CF_vVappraC3vEGpkryUk0QcHwWHv7g5ifU4Og?key=TkhoS3NxLUdoSU0zYkFnNE81eFRGLTQ4V05BNjBR

https://agora.xtec.cat/ceipcampselisis/wp-content/uploads/usu884/2019/04/mpdf.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *