Planifiquem-ho!

Aprofitem que l’Ajuntament de Balaguer està apostant per la divulgació de la ciència perquè siguin representants seus els qui vinguin a l’Institut a crear la necessitat de realitzar el projecte. Així és com neix el primer projecte STEAM de l’INS Ciutat de Balaguer.

Hem reunit a tot 1r d’ESO a la sala d’actes i dos representants de l’Ajuntament ens han fet l’encàrrec d’organitzar una jornada de divulgació científica sobre l’Univers.

En aquesta primera reunió, utilitzant l’estratègia cooperativa 1-2-4, hem donat peu a l’alumnat per a que decideixin sobre què hem de treballar els propers mesos per donar resposta a aquest encàrrec.

Amb totes les idees de l’alumnat, el professorat implicat (Ciència, Tecnologia, Matemàtiques i la col·laboració de Visual i Plàstica i Filosofia) vam decidir pautar les tasques a realitzar durant les primeres sessions per tal que l’alumnat treballi continguts i competències per poder donar resposta a la segona part del projecte, la preparació de la jornada. El format que vam triar va ser tipus dossier. En aquest link podeu consultar una petita mostra del dossier en qüestió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *