MANS A LA FEINA!

Per començar amb la presentació del projecte l’alumnat és motivat amb la recepció i posterior lectura  de la carta/ petició enviada de part de la l’ Associació de veïns del barri de la Bordeta. També, es presenta la cúpula i la terra paral·lela als alumnes de primer d’ESO. S’elaboren grups de treball (hora de tutoria), es presenta el Moodle com a eina de comunicació i el Drive com a eina de treball.

La recopilació de la informació per fer el projecte s’obté de moltes fonts diverses. Consulten llibres i unes pàgines web prèviament seleccionades, escolten unes xerrades promogudes per veïns del barri on s’explica la història d’aquests, fan una gimcana pel barri visitant llocs emblemàtics, fan activitats vivencials  a la cúpula astronòmica del centre i també amb la terra paral·lela del CRP del Segrià.

Finalment totes aquestes experiències són explicades per cada grup d’alumnes fent una presentació oral als seus padrins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *