Institut la Sénia. Concretem la proposta de millora del nostre poble

 

Cada grup té clar des del principi que ha de presentar un producte que permeti analitzar a altri la seva proposta. Han de redactar obligatòriament una memòria del projecte seguint les pautes marcades a la base d’orientació, presentar el diari de camp i explicar oralment davant els companys i companyes el seu procés i resultat. A partir d’aquí, tenen llibertat per adaptar el producte final a les característiques de la proposta i als seus objectius inicials. 

El producte o productes s’han d’ajustar a la pregunta guia inicial: quin producte innovador puc crear per fomentar l’economia del meu poble? La manera de treballar ho ha garantit. Les propostes han estat diverses: productes de cosmètica natural, aigua de la font dels Rossegadors, dolços ecològics, rutes guiades pel patrimoni…

dav

Consulta els documents:

Guió de la memòria del projecte

Plantilla del diari de camp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *